اگر قصد تجهیز کلینیک لیزر خود را دارید و از تفاوت کپسول نیتروژن با کولینگ لیزر آشنایی ندارید خواندن این مطلب را تا انتها به شما پیشنهاد می کنیم. تا بتوانید شناخت کاملی نسبت به این دو مورد پیدا کنید تا در نهایت تجهیزات کلینیک لیزر خود را بر اساس اولویت های خود و به بهترین شکل ممکن انجام دهید.
برای ارتباط با متخصصان ما می توانید از طریق شماره زیر تماس بگیرید و مشاوره بگیرید.
09931390522–09912531698
استفاده از کپسول نیتروژن در دستگاه لیزر DCD چه مشکلاتی ایجاد میکرد؟
استفاده از کپسول نیتروژن در دستگاه های لیزر قدیمی بسیار زیاد بود و کمک می کرد که خنک کاری سطح پوست به کمک گاز نیتروژن هنگام لیزر انجام شود. به گونه ای که در هنگام لیزر این گاز روی سطح پوست دمیده می شد و باعث می شد که کمی از میزان حرارت لیزر کاسته شود و هر کپسول گاز نیتروژن می توانست حدود ۸ مشتری را تحت پوشش خود قرار دهد.
اما همه چیز به این موارد ختم نمی شود. در امر بررسی تفاوت کپسول نیتروژن با کولینگ لیزر باید به این نکته ی مهم اشاره داشته باشیم که استفاده از کپسول اکسیژن مشکلات زیادی را با خود به همراه داشته و دارد. برای مثال تعویض زود هنگام کپسول موجب می شد که قیمت نهایی لیزر برای هر کلاینت کمی بالاتر باشد و این هزینه ی بالا برای خود کلینیک لیزر هم کاربردی نبود. زیرا باعث افزایش هزینه ی مصرفی می شد.
از طرف دیگر وقتی که کپسول تمام می شد شارژ دوباره ی آن به علت گرانی گاز نیتروژن کمی برای کلینیک های لیزر سخت بود و از آن مهمتر متاسفانه برخی از کلینیک ها به علت گران بودن گاز اکسیژن خالص از سایر آلاینده های مضر استفاده می کردند که این موضوع ضمن ایجاد آلودگی زیست محیطی به علت داشتن فرمول شیمیایی برای کلاینت و خود اپراتور لیزر بسیار مضر بود.
بهترین راه حل برای جلوگیری از مشکلات کپسول نیتروژن برای دستگاه لیزر چیست؟
راه حلهای زیادی وجود دارد تا بتوان با کمک این راه حل ها از مشکلات ناشی از کپسول نیتروژن جلوگیری کرد. که در ادامه به صورت کامل این راه حل ها را بررسی می کنیم.
بهتر است که به جای استفاده از کپسول های نیتروژن و گاز مایع برای خنک کردن پوست در هنگام لیزر از تکنولوژی هوای سرد یا کولینگ خنک کننده استفاده شود. زیرا دستگاه کولینگ هوا را تا منفی ۲۰ درجه سانتیگراد سرد می کند و می تواند این هوا را به صورت کاملاً فیلتر شده و پاک روی سطح پوست بدمد. تا بدین ترتیب هیچ ضرری نداشته باشد و به علت پاشش موثر اثر درمانی لیزر را نیز بسیار بالا خواهد برد.
این دستگاه هزینه ی مصرفی خاصی ندارد و بدون هیچ ضرری باعث بازگشت سرمایه در مدت زمان بسیار کوتاه خواهد شد. که این مسئله باعث شده است تا اکثر کلینیک های لیزر به دنبال خرید کولینگ خنک کننده باشند.
موضوع مهم دیگر که تفاوت کپسول نیتروژن با کولینگ لیزر را رقم می زند، این است که قابلیت کنترل دما و سرعت در کولینگ های لیزر وجود دارد. در نتیجه قدرت مانور بیشتری نیز در هنگام لیزر وجود خواهد داشت و اپراتور لیزر می تواند با محدودیت کمتری این کار را انجام دهد.
کولینگ لیزر برخلاف کپسول گاز خنک کننده یک کالای سرمایه ای به حساب می آید و هر وقت از زمان که بخواهید آن را بفروشید می توانید فروشی موفقیت آمیز با سودی عالی را تجربه کنید و در نتیجه هزینه هدر رفت مالی در امر خرید کولینگ لیزر وجود نخواهد داشت.

آشنایی با کولینگ دستگاه لیزر
وقتی که صحبت از تفاوت کپسول نیتروژن با خنک کننده لیزر می شود باید شناخت کاملی در رابطه با کولینگ لیزر به کلاینت ها ارائه شود. تا افراد بتوانند بهترین کلینیک را از لحاظ تجهیزات سرمایی انتخاب کنند.
خنک کننده لیزر بخشی مهمی از دستگاه لیزر موهای زائد می باشد که در برخی از دستگاه های لیزر امروزی وجود دارد و برخی دیگر از دستگاه ها به صورت جداگانه به خنک کننده وصل می شوند و می توان از کولینگ در روند لیزر استفاده کرد.
هدف اصلی انتخاب کولینگ یا خنک کننده در هنگام لیزر کاهش التهاب، سوختگی، زخم و آسیب هایی است که ممکن است در اثر حرارت لیزر روی سطح پوست به وجود بیاید. زیرا از بین بردن موهای زائد با حرارت بسیار بالای لیزر انجام می شود و در صورتی که کولینگ ها وجود نداشته باشند پوست به شدت داغ شده و طی لیزر دچار سوختگی های سطحی یا حتی عمیق خواهد شد.
به همین منظور امروزه اکثر تولیدکنندگان سعی کردند که دستگاههای لیزر خود را با سیستم کولینگ خنک کننده تولید و روانه بازار کنند تا کلینیک های لیزر به بهترین شکل ممکن تجهیز شوند. هر چقدر که یک دستگاه کولینگ یا خنک کننده بهتر عمل کند و قابلیت خنک کنندگی بیشتری داشته باشد، طبیعتاً درد کلاینت در هنگام لیزر کمتر خواهد بود. از طرف دیگر هر چقدر که طول موج یک دستگاه لیزر بیشتر باشد نیازمند یک دستگاه خنک کننده با قدرت بیشتر نیز هست. در نتیجه کلینیک های لیزر باید به این موارد دقت داشته باشند و سپس جهت تجهیز کلینیک های خود اقدام کنند.
مناسب ترین خنک کننده دستگاه لیزر چیست؟
اکنون که به طور کامل از تفاوت کپسول نیتروژن با کولینگ لیزر آگاهی پیدا کردید و دانستید که کولینگ لیزر انتخاب بسیار بهتری برای فرایند خنک سازی در هنگام لیزر محسوب می شود، شاید این سوال در ذهنتان به وجود بیاید که در بین انواع خنک کننده های لیزر کدام یک از آنها انتخاب بهتری هستند.
خنک کننده های لیزر شامل ایر کولینگ، کانتکت کولینگ، اکسترنال کولینگ و خنک کننده کرایوژن می باشند که هر یک ویژگی های خاص خود را دارند و در نهایت ماهیت خنک کنندگی همه ی آن ها یکی است.
اما در بین تمام این موارد قطعاً ایر کولینگ انتخاب بسیار بهتری خواهد بود. ایر کولینگها دستگاه هایی هستند که با کمک یک دستگاه مکمل تحت عنوان کرایو کولینگ کار می کنند. این دستگاه مکمل شباهت زیادی به یک کولر گازی دارد که هوای سرد را به سطح پوست می دمد.
تکنولوژی ساخت ایرکولینگ به گونه ای می باشد که با انتقال هوای سرد در حدود منفی ۹ درجه هنگام تابیدن لیزر هیچ سوختگی و التهابی را روی سطح پوست ایجاد نمی کند. به همین علت جزو بهترین خنک کننده های لیزر محسوب می شود و این نکات مثبت باعث شده است که ایر کولینگ یکی از گران ترین خنک کننده های موجود در بازار نیز باشد.
البته شما از طریق سایت بهینا پرتو می توانید ایر کولینگ بسیار با کیفیت را با قیمتی مناسب و مقرون به صرفه خریداری کنید. زیرا این برند ایرانی انواع خنک کننده ها را با قیمتی منصفانه به فروش می رساند.
انواع ایرکولینگها با دستگاه های لیزر الکساندرایت و دایود سازگاری دارند و کلینیک های لیزر بدون محدودیت می توانند این خنک کننده را در جهت تجهیز کلینیک خود خریداری کنند.
آیا استفاده از کپسول خنک کننده می تواند مثل کولینگ لیزر موثر باشد؟
خیر، به هیچ عنوان استفاده از کپسول خنک کننده به اندازه کولینگ لیزر تاثیرگذار نیست. زیرا کپسول های خنک کننده در سال های دور استفاده می شدند و در سال های اخیر و با وجود تولید انواع دستگاه های کولینگ و خنک کننده کمتر کلینیکی به سراغ استفاده از کپسول های خنک کننده می رود.
از طرف دیگر این کپسول ها خطر سوختگی ناشی از لیزر را هیچ وقت نتوانستند مانند کولینگ ها کاهش دهند و باز هم احتمال سوختگی در اثر لیزر با وجود این کپسول ها وجود داشت. در نتیجه باید بگوییم که خنک کننده کولینگ لیزر جایگزین بسیار بهتری در مقایسه با کپسول گاز نیتروژن به شمار می آید و هیچ وقت تاثیری که کولینگ لیزر در هنگام انجام لیزر می گذارد را یک کپسول نیتروژن نخواهد گذاشت.
پس کلینیک های لیزر بهتر است که از همان ابتدا به سراغ خنک کننده ها بروند و در همین راستا به سایت معتبر بهینا پرتو مراجعه کرده و انواع خنک کننده های با کیفیت موجود در این سایت را انتخاب و خریداری کنند.
سخن آخر
تفاوت کپسول نیتروژن با کولینگ لیزر باعث شده است که در سال های اخیر تکنولوژی حرف اول را بزند و کولینگ لیزر که بر اساس تکنولوژی روز دنیا تولید عرضه شده است، بیشتر از کپسول نیتروژن مورد توجه کلینیک های لیزر و کلاینت ها قرار بگیرد. اگر تجربه انجام لیزر با هر دوی این روش ها را دارید می توانید از مزایا و معایب هر یک از این روش ها در بخش نظرات صحبت کنید و باید بدانید که سایت بهینا پرتو با عرضه ی انواع خنک کننده لیزر امکان خریداری کولینگ های با کیفیت را برای کلینیک ها فراهم کرده است.